Bagaimana dengan saringan penggulung yang diimport asal, adakah ia lebih baik daripada penapis penggulungan domestik?

ECO Clean Production System

www.ecocps.com

Bagaimana dengan saringan penggulung yang diimport asal, adakah ia lebih baik daripada penapis penggulungan domestik?

22 Mei 2019 Berita Industri 218 tontonan

Sebagai sejenis produk penapis yang tidak popular, penapis roller rana automatik yang dihasilkan oleh Nanjing Ecolead Ecolead hanya mempunyai beberapa pengeluar domestik. Kadang-kadang ia berkomunikasi dengan pelanggan asing dan juga menghubungi pengeluar penapis penggulungan jenama yang diimport seperti Jepun dan Korea Selatan. penapis roller automatik automatik ? Adakah ia benar-benar lebih baik daripada teknologi dan fungsi kawalan penapis bergelung domestik? Juruteknik Nanjing Yixio juga membuat beberapa penyelidikan mendalam.

Penapis roller shutter yang diimport menempati tempat di pasaran China, sebenarnya, kerana banyak sebab. Pertama sekali, dalam fikiran banyak pelanggan China, peralatan yang diimport itu sendiri lebih baik daripada peralatan yang dihasilkan dalam negeri. Ramai pelanggan mempercayai teknologi asing dan merasakan bahawa peralatan yang mereka hasilkan mempunyai kualiti yang boleh dipercayai, teknologi hebat dan jangka hayat yang panjang. Idea yang mendalam ini mendorong banyak pelanggan China membeli peralatan yang diimport. Walaupun nisbah harga / prestasi sangat tidak masuk akal, anda boleh mengabaikannya. Sebagai contoh: TROX yang diimport penggulungan automatik, satu unit yang diimport dari Jerman ke negara itu, harga satu unit berpuluh-puluh ribu, dan tempoh penghantaran adalah 1-2 bulan. Oleh kerana reka bentuk khasnya, penggantiannya penapis bahan dan bahan habis pakai Perlu diganti bersama kartrij penapis, dan barang habis berharga beberapa ribu yuan. Pelaburan awal dan kos penggantian bahan penapis sangat tinggi. Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, beberapa pelanggan meminta kami untuk mengoptimumkan struktur penapis roller shutter TROX, dan kos penyelenggaraannya telah dikurangkan dengan banyak . Kos penggantian bahan penapis telah dikurangkan dari 4000 yuan yang asal menjadi sekitar 1000 yuan. Antaranya , pelanggan yang bijak dari segi ekonomi dapat melihatnya sekilas. Datang ke mana sahaja.

Kedua, peralatan yang diimport digunakan terutamanya oleh beberapa syarikat yang dibiayai oleh asing. Mereka membawa pembekal domestik mereka ke China untuk melabur dan membina kilang. Mereka juga terbiasa menggunakan peralatan domestik. Di antara pelanggan Jepun, Korea, Eropah dan Amerika yang telah kami hubungi , ada banyak yang memegangnya. Buku contoh pembekal domestik diterjemahkan kepada kami, dan kami perlu membuat produk dengan penampilan dan fungsi kawalan yang konsisten. Sekiranya bukan kerana kos tarif pengangkutan yang tinggi dan tempoh penghantaran yang panjang, mereka akan tidak memberikannya kepada pengeluar penapis penggulungan automatik China. Sebarang peluang untuk bekalan.

Sebenarnya, penapis gegelung domestik kami mempunyai banyak kelebihan. Dari segi struktur reka bentuk dan kawalan, kami berjaya menyerap pengalaman antarabangsa, dan meninggalkan kekurangan dogmatik yang hanya dapat dibuat oleh beberapa pengeluar asing dalam ukuran tetap, dan menerima ukuran apa pun. – pesanan standard yang diperlukan oleh reka bentuk memenuhi keperluan pelanggan dalam semua aspek, terutama pilihan reka bentuk beberapa pelanggan perusahaan asing daripada pembekal domestik yang asal. Setelah puluhan tahun mengumpulkan pengalaman, Nanjing Yixiou telah mengembangkan sebilangan besar pelanggan penapis roller shutter automatik, termasuk pemilik perusahaan yang dibiayai asing, syarikat kejuruteraan, unit reka bentuk, dan juga mengeksport banyak produk yang berkaitan ke negara asing. Berharap agar lebih ramai rakan dan pengguna dapat memahami daya saing utama pengeluar penapis udara bergulir automatik domestik, dan dapat mempromosikan kerjasama yang lebih lama.

Lebih banyak URL kandungan: www.ecocps.com Tel: +86-13813931455(Wechat/WhatsApp)

www.ecocps.cn