Di pasaran peluang penyemburan penapis udara tirai rolling Ecolead Nanjing Yixi

ECO Clean Production System

www.ecocps.com

Di pasaran peluang penyemburan penapis udara tirai rolling Ecolead Nanjing Yixi

22 Mei 2019 Berita Industri 276 tontonan

Bumi telah terhakis dan diduduki oleh bahan pencemar seperti kabut asap, PM2.5, VOC, dan COD, yang secara serius mempengaruhi kehidupan manusia. Untuk menyelamatkan lingkungan kita yang semakin merosot, negara telah mengambil langkah-langkah hukum. Pada akhir 2016, “sepuluh perusahaan kecil” dengan pencemaran serius akan dilarang, dan pencegahan dan kawalan pencemaran industri akan dikendalikan dengan kuat, dan sepuluh industri utama akan dirawat khas. Sokongan utama negara untuk pengembangan industri perlindungan alam sekitar sudah pasti memanfaatkan potensi pasaran perlindungan alam sekitar yang tidak terbatas, dan ini merupakan peluang pembangunan yang jarang bagi kita. Sekiranya anda terlepas harta tanah 20 tahun yang lalu dan Internet 10 tahun yang lalu, anda tidak seharusnya ketinggalan dalam industri perlindungan alam sekitar kali ini.

Produk siri penapis roller automatik Ecolead Nanjing Yixi banyak digunakan dalam pelbagai gas sisa organik VOC, pembersihan gas sisa getah dan PVC, pembersihan gas sisa kulit tiruan, pembersihan kabut cat semburan, proses pembentukan dan penamat industri tekstil, rawatan gas buangan, pemprosesan logam , Rawatan wasap minyak dan gas sisa dalam pemprosesan makanan, bahan binaan, industri hotel dan katering dan kawasan kemudahan awam seperti hospital dan sekolah mempunyai ciri-ciri prestasi teknikal yang stabil dan boleh dipercayai, kesan rawatan yang baik, penjimatan pelaburan, operasi automatik, dan mudah penyelenggaraan dan operasi. Terutama digunakan dalam industri pemprosesan mesin, industri petrokimia, industri farmaseutikal kimia, industri sampah perbandaran, percetakan dan pencelupan tekstil, kulit, makanan dan industri lain.

Dengan pengalaman bertahun-tahun dan pengetahuan luas mengenai penapis udara dan peralatan pemurnian, kami menghasilkan penapis penggulungan automatik dengan bahan penapis berkualiti tinggi untuk mencapai prestasi penapisan terbaik. Penapis udara tirai bergulir dapat memenuhi keperluan khusus dari pelbagai bidang aplikasi dari pengembangan bahan penapis yang disesuaikan hingga reka bentuk produk akhir. Dengan tujuan penyaringan gas mudah terbakar dan letupan dalam sistem, syarikat kami telah mengembangkan dan melancarkan penapis udara penutup automatik kalis letupan. Mengingat standard operasi dan pelepasan sistem pelapisan yang bersih dan boleh dipercayai, sejumlah besar udara bersih mesti disediakan. Untuk mengelakkan habuk di udara menyebabkan kecacatan penyemburan pada lapisan pelapisan, penyaringan udara masuk dan udara yang beredar perlu dilakukan dengan berkesan. Penapis rol automatik dan penapis beg Ecolead Nanjing Yixi memenuhi standard teknologi lapisan permukaan yang tinggi, terutamanya untuk industri automotif. Penapis pembungkus Ecolead memerangkap kebanyakan bahan cemar dengan berkesan pada peringkat pra-penapisan. Kapas cat kabus cat yang dirawat dengan pelekat bertindak sebagai penghalang keselamatan untuk mengelakkan habuk dan serat yang berpotensi memasuki kawasan semburan, sehingga memastikan kemasan permukaan cat lancar. Kebolehpercayaan dan keuntungan kos produk yang tinggi menjadikan produk penapis penggulungan kami menjadi penyelesaian penapis pilihan untuk sistem permukaan lapisan automotif dan semburan cat semburan cat.

Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, semakin banyak syarikat kejuruteraan rawatan gas buangan industri dan perlindungan alam sekitar telah bekerjasama dengan kami. Banyak syarikat pembuatan peralatan salutan dan syarikat kejuruteraan alam sekitar telah menyenaraikan kami sebagai pembekal sokongan pilihan untuk projek kejuruteraan. Nanjing Yixiou bertujuan untuk mewujudkan orang esok yang lebih baik yang lebih harmoni dengan persekitaran semula jadi, kita akan terus maju tanpa melupakan niat asal kita.

Lebih banyak URL kandungan: www.ecocps.com Tel: +86-13813931455(Wechat/WhatsApp)

www.ecocps.cn