Dialisis mengenai Prinsip Pemilihan Penapis Roller Automatik

ECO Clean Production System

www.ecocps.com

Dialisis mengenai Prinsip Pemilihan Penapis Roller Automatik

22 Mei 2019 Berita Industri 211 tontonan

Sebagai aliran yang jelas dalam industri penyaringan udara, penapis roller shutter automatik dapat menyaring kotoran dan habuk di udara di kawasan yang luas. Walau bagaimanapun, pelbagai fungsi penapis udara roller shutter dan kualiti jenama yang tidak rata telah menjadi kenyataan yang diakui dalam industri ini. Bagi pengguna, pemilihan juga menjadi masalah besar. Kekeliruan terbesar adalah bahawa banyak produk penapis roller shutter serupa, tetapi harga sebenarnya sangat berbeza. Oleh kerana harga satu unit yang agak tinggi, sangat sukar untuk memilih pengeluar yang menjimatkan kos di kalangan pengeluar domestik. Sebahagian dari mereka mengiklankan produk mereka dengan pangsa pasar tertinggi, dan yang mempunyai harga terendah dari jenama mereka sendiri. Pelbagai maklumat pasaran terus membombardir kita dengan perniagaan, yang benar-benar merugikan kakitangan pembelian.

Dengan sikap yang realistik, editor telah benar-benar mengumpulkan barang kering yang sesuai untuk pemilihan penapis roller shutter automatik untuk proses pemilihan, melalui perbandingan pelbagai peringkat, dan hasil yang lebih memuaskan dapat diperoleh.

1. Roll-up filter berdasarkan prestasi teknikal yang baik

Sama ada produk pengeluar penapis roller shutter berdasarkan reka bentuk teknologi arus utama adalah kriteria terpenting untuk dinilai. Walaupun tidak ada piawai nasional untuk penapis roller shutter, sudah ada standar yang ditetapkan di institut reka bentuk dan tenaga profesional dan teknikal, seperti struktur kerangka, mekanisme transmisi, dan fungsi dasar pengendalian automatik. Sekiranya teknologi calon pengilang memahami dan dapat melampaui piawaian ini, maka penapis udara roller shutter mudah mendapat sokongan teknikal, dan skalabilitasnya lebih baik. Ia dapat diakui sebulat suara oleh pereka, pesta pembinaan, dan pesta penerimaan. Oleh kerana reka bentuk pengeluaran dan teknologi proses masing-masing pengeluar, kesan penyaringannya berbeza. Walaupun sebilangan pengeluar mengiklankan harga yang rendah, mereka mengorbankan pengalaman pengguna dan mengurangkan fungsi yang diperlukan. Akibatnya pasti tidak akan rugi.

2. Penapis roller shutter mematuhi strategi pemerolehan peralatan perusahaan

Untuk meningkatkan kecekapan kerja dan memenuhi kebutuhan tingkat pemurnian, perusahaan sudah merumuskan atau memperbaiki strategi perolehan. Dalam kes ini, semasa memilih penapis roller rana automatik, anda perlu mempertimbangkan sama ada ia sesuai dengan strategi perolehan jangka panjang syarikat. Produk standard kami dibahagikan kepada kawalan kabinet kawalan elektrik tempatan, antara muka kawalan jauh standard, dan boleh dihubungkan dengan ruang kawalan pusat. Di ruang kawalan pusat, status operasi penapis roller shutter, bahan penapis yang hilang dan operasi motor dapat dipantau. Ia dapat sepenuhnya sesuai dengan situasi perkembangan pelanggan dan berhubung dengan PLC kawalan pusat tingkat atas. Pada masa ini, kebanyakan pembekal tidak mempunyai fungsi ini.

3. Penapis roller rol mengetuai arah pengembangan teknologi penapisan

Oleh kerana kemas kini teknologi automatik produk automatik, kemungkinan formula penggulungan penapis penggulungan syarikat ketinggalan dengan kemas kini teknologi penapis, yang akan menyebabkan tidak ada asas standard untuk pemilihan produk. Pada masa ini, perlu dipertimbangkan sama ada penapis roller shutter calon sesuai dengan arah pengembangan teknologi masa depan. Walaupun harga beberapa filter penggulungan rendah, pelanggan mudah tergoda dengan kelebihan harga ketika membeli, tetapi fungsi kontrol otomatis lemah, dan sistem kontrol adalah papan litar terpadu, yang tidak kondusif untuk integrasi dan peningkatan sistem kawalan masa depan. Modul kawalan adalah papan litar bersepadu, yang tidak kondusif untuk penyelenggaraan dan peningkatan produk pada masa akan datang.

4. Penapis rol pemutus memenuhi syarat terbuka dan boleh dikembangkan

Penapis roller rana automatik mempunyai skalabilitas yang baik, yang bermaksud bahawa keperluan penapisan pelanggan berubah, peralatan penapis dapat disesuaikan dan ditingkatkan untuk menyesuaikan dengan perubahan permintaan, sehingga pelaburan asli dapat dilindungi dan ditingkatkan dengan berkesan, sehingga dapat kecekapan Input-output keseluruhan yang baik. Untuk memenuhi syarat keterbukaan, bukan hanya diperlukan agar sistem kawalan penuras rol automatik bebas dari perkakasan dan PLC, lebih banyak sokongan teknikal dapat diperoleh semasa pengembangan dan pembinaan sistem, dan mudah ditingkatkan, dan terbuka sistem kawalan dapat disatukan dengan sumber maklumat yang ada, Pembentukan kawalan terpusat terpadu yang terpadu, penjimatan tenaga manusia, sumber bahan dan sumber kewangan, sehingga dapat menjadi produk penapis penggulungan kawalan automatik yang sebenarnya.

5. Pengilang penapis roller rol mempunyai contoh aplikasi yang berjaya

Mata orang ramai dapat dilihat secara amnya. Secara umum, produk atau teknologi yang sangat baik akan lebih banyak digunakan. Oleh itu, dalam proses memilih pengeluar penapis penggulungan , cubalah selidik kesan aplikasi di bidang yang berkaitan sebanyak mungkin.Untuk penggunaan penapis tirai bergulir automatik semburan, anda boleh meminta kes permohonan di industri lukisan. Penapis penggulung automatik kilang farmasi boleh meminta kes permohonan kilang farmasi. Sistem udara segar penghawa dingin pusat boleh merujuk kepada kes penapis penggulungan penapis udara segar kawasan besar. Menyiasat bahagian pasaran produk teknikal calon dan kes dalam bidang berkaitan adalah rujukan yang kuat untuk penilaian produk.

Saya berharap bahawa kandungan di atas akan memberikan sedikit pertolongan dan panduan untuk pemilihan penapis roller shutter automatik semua orang. Produk penapis roller shutter automatik syarikat kami mempunyai banyak prestasi dalam industri penyemburan, perubatan hospital, bengkel bersih makmal, dll. Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan, jangan ragu untuk menghubungi kakitangan penjualan profesional Syarikat Nanjing Yixiou.

Lebih banyak URL kandungan: www.ecocps.com Tel: +86-13813931455(Wechat/WhatsApp)

www.ecocps.cn