Empat persiapan utama sebelum pembelian mesin penggulung automatik

ECO Clean Production System

www.ecocps.com

Empat persiapan utama sebelum pembelian mesin penggulung automatik

22 Mei 2019 Berita Industri 187 paparan

Setiap hari, kakitangan perniagaan Nanjing Yixiou akan menerima pertanyaan dan perundingan teknikal dari pelanggan dari seluruh negara mengenai penapis penggulungan automatik . Untuk menjimatkan masa semua orang, tetapi juga untuk mempersiapkan pra-pesanan penapis bergulir automatik. Pengetahuan adalah dipopularkan, dan teks berikut disusun khas untuk rujukan:

Salah satu persiapan: tentukan jumlah udara yang diperlukan, kelajuan angin reka bentuk: ini adalah tugas utama untuk mengutip penapis roller shutter, dan ini adalah asas bagi kakitangan kami untuk memilih dan mengutip. Kami akan mengikut keperluan reka bentuk udara isipadu dan kelajuan angin, mengikut formula pengiraan Kira ukuran penapis bergolek automatik yang sesuai, dan kemudian hitung harga penapis. Oleh itu, harap pelanggan, jangan hanya tentukan bagaimana penapis bergulir automatik anda dijual, berapa harganya, harga peralatan disesuaikan bukan standard ini bergantung sepenuhnya pada ukuran dan keperluan, tidak ada harga umum.

Gabungan penapis penggulung automatik dengan isipadu udara yang berbeza

Persediaan 2: Tentukan bekalan kuasa input di lokasi: Bekalan kuasa input tidak banyak mempengaruhi harga, tetapi mempengaruhi pesanan peralatan motor. Sekiranya motor tidak diperlukan tiga fasa atau fasa tunggal, kita akan membekalkannya sesuai dengan pakej tiga fasa standard. Sekiranya keadaan di tapak dibatasi, tidak ada bekalan kuasa tiga fasa, dan pendawaian khas diperlukan, bukankah itu membuang tenaga manusia dan sumber bahan, dan keuntungan mengatasi kerugian.

Kerja persiapan ketiga: Tentukan sama ada terdapat gas dan bahan menghakis di lokasi: Situasi media penapis di lokasi menentukan pemilihan bahan penapis bergolek automatik kami. Di persekitaran biasa, kita hanya perlu menggunakan bahan pernis roti pelat yang dilancarkan sejuk. Untuk media dengan gas yang menghakis, kami akan mengesyorkan pelanggan untuk memilih keseluruhan mesin keluli tahan karat SUS304. Bagi beberapa persekitaran khas, seperti penyembur garam berat di pantai, kami akan menggunakan keluli tahan karat SUS 316. Sekiranya rintangan kakisan tinggi, bahkan perumahan motor diperbuat daripada SUS316. Perumahan suis, kelengkapan paip, baut, dll. akan diproses dengan ketat.

Penapis roller automatik keluli tahan karat yang ditempah oleh syarikat kimia Jepun terkenal di Suzhou

Persiapan keempat: Tentukan sama ada terdapat gas dan bahan mudah terbakar dan bahan letupan di lokasi: Sekiranya terdapat gas mudah terbakar dan letupan di lokasi yang boleh menyebabkan bahaya letupan, kami akan mengesyorkan pelanggan untuk memilih rawatan kalis letupan dari seluruh mesin, profesional yang menyokong motor kalis letupan dan kotak kawalan elektrik kalis letupan, langkah pendawaian kalis letupan ditangani, dan bahaya bahaya gas letupan dapat dikurangkan dengan ketat. Syarikat kami berjaya menghasilkan penapis udara roller shutter kalis letupan yang dihasilkan secara besar-besaran di kilang kimia dan industri rawatan gas buangan.

Penapis roller automatik kalis letupan yang ditempah oleh syarikat usaha sama China-Jepun

Lebih banyak URL kandungan: www.ecocps.com Tel: +86-13813931455(Wechat/WhatsApp)

www.ecocps.cn