Langkah berjaga-jaga untuk pemasangan penapis bergolek automatik

ECO Clean Production System

www.ecocps.com

Langkah berjaga-jaga untuk pemasangan penapis bergolek automatik

22 Mei 2019 Berita Industri 224 tontonan

Dalam kerja penjualan harian, sebilangan besar pelanggan agak tidak yakin dengan pemasangan penapis roller shutter. Mereka sering memilih untuk membayar pemasangan oleh kakitangan syarikat kami daripada memasangnya sendiri. Walau bagaimanapun, berdasarkan pertimbangan minat pelanggan, roller shutter penapis dihantar ke seluruh negara. Di mana sahaja, perbelanjaan perjalanan terlalu tinggi, jadi tidak berbaloi untuk kita memasang pengeluar penapis roller shutter. Editor sekarang menyusun langkah berjaga-jaga untuk memasang penapis roller shutter untuk rujukan pelanggan:

Secara ringkas, penapis penggulungan automatik perlu memperhatikan tiga titik utama arah masuk udara, kestabilan dan kedap semasa memasang:

Arah angin:

Merujuk pada pemasangan penapis penggulungan automatik ke arah aliran udara yang betul sesuai dengan keperluan laman web, untuk memastikan kecekapan penapisan terbaik dari bahan penapis. Sekiranya keadaan di lokasi berlawanan, anda boleh membuat penyesuaian mengikut keadaan sebenar dan membalikkan sisi masuk dan saluran keluar udara penapis. Selepas pemasangan, periksa sama ada arah masuk dan keluar udara paip udara suis tekanan berbeza selaras dengan arah pemasangan. Jika tidak, sangat mudah berlaku bahawa perbezaan tekanan tidak berfungsi. Saya telah menerima panggilan perundingan dari pelanggan, dan sudah setengah tahun sejak penapis roller shutter yang dipasang belum digulung. Kemudian, di bawah bimbingan juruteknik kami, alasannya adalah bahawa arah aliran udara salah semasa pemasangan dan perbezaan tekanan tidak meningkat.Kesan, mengakibatkan keseluruhan sistem kawalan tidak berfungsi dengan baik.

Kestabilan:

Sudah diketahui bahawa pemasangan mestilah stabil. Penapis penggulungan automatik boleh berdiri secara semula jadi, menggunakan beratnya sendiri untuk menghubungkan dinding dan bingkai penapis penggulungan automatik dengan keluli sudut di kedua sisi dan bahagian atas. Skru pengembangan atau skru penambat juga memasang bingkai bawah ke tanah. Bangun untuk mencapai tujuan kestabilan dan ketegasan.

Ketat:

Pengedap selepas pemasangan adalah pautan yang sangat diperlukan. Selepas pemasangan, mungkin terdapat celah di tempat di mana bingkai luar penapis penggulungan automatik dipasang ke dinding. Sebilangan mungkin telus ke mata kasar, dan ada juga yang tidak dapat dilihat dengan mata kasar, tetapi aliran udara dapat melewati Melekat gel silika dan ejen berbuih mesti digunakan. Tunggu pengedap, gunakan profil atau lembaran bengkok untuk menutup celah besar, dan isi segel kecil terus dengan gam.

Setelah kerja di atas selesai, ia boleh dianggap sebagai pemasangan penapis roller shutter yang sebenarnya. Saya harap semua orang akan memahami pemasangan penapis roller shutter setelah membacanya.

Lebih banyak URL kandungan: www.ecocps.com Tel: +86-13813931455(Wechat/WhatsApp)

www.ecocps.cn