Pada musim sejuk yang kabur, gunakan penapis roller buta automatik untuk menghirup udara segar

ECO Clean Production System

www.ecocps.com

Pada musim sejuk yang kabur, gunakan penapis roller buta automatik untuk menghirup udara segar

2019-05-22 Dinamika industri 200 paparan

Ketika Tahun Baru semakin hampir, semua orang harus bersiap-siap dengan gembira untuk Tahun Baru, tetapi asap yang teruk telah menjadikan festival yang seharusnya dirayakan menjadi kelabu. Menurut statistik, kira-kira seperlima dari tanah negara saya kini diliputi oleh kabut asap. Asap teruk seperti itu membuat orang lebih memperhatikan masalah udara dan ingin menyelesaikannya.

Sebilangan besar industri sering menjadi sumber masalah, yang membuat orang lebih memperhatikan apakah rawatan pencemaran mereka memenuhi standard pelepasan nasional. Oleh kerana pengawasan orang menjadi lebih ketat dan ketat, pengeluar ini semakin memperhatikan masalah alam sekitar dan tidak berani mengabaikannya.

Oleh itu, mereka menggunakan penapis penggulungan automatik untuk memastikan masalah persekitaran. Penapis penggulungan automatik adalah peralatan penapisan udara yang digunakan secara meluas, yang memainkan peranan yang tidak dapat ditandingi dalam pengeluaran industri. Ia dapat memerangkap zarah berbahaya dan kotoran debu di udara untuk menjadikan udara lebih bersih. Penapis penggulungan sendiri dapat memastikan kebersihan udara di tempat kerja dengan berkesan, yang di satu pihak dapat melindungi kesihatan pernafasan pekerja, dan di sisi lain, ia dapat mengurangkan kesan zarah debu terhadap kualiti dan pengeluaran produk peralatan. Mari kita sama-sama mengetahui lebih lanjut mengenai perkara ini. Jenis peralatan penapisan udara.

Penapis penggulungan automatik terutamanya digunakan untuk menapis zarah debu dan bahan yang digantung udara dengan ukuran zarah 0,5 mikron atau kurang, dan kain bukan tenunan biasanya digunakan sebagai bahan penapis. Kain bukan tenunan terdiri daripada gentian kaca monofilamen berterusan berkekuatan tinggi, yang mempunyai struktur yang semakin meningkat dan mempunyai kesan penapisan yang baik. Penapis udara dengan kecekapan tinggi mempunyai kelebihan kecekapan penapisan tinggi, peredaran udara yang baik, dan daya tahan debu yang besar. Ia digunakan secara meluas dalam industri yang memerlukan kebersihan udara yang relatif tinggi, seperti biofarmaseutikal, makanan dan minuman, dan produksi papan PCB.

Seperti yang kita semua ketahui, udara mengandungi sejumlah zarah organik, seperti bakteria, virus, serbuk sari tumbuhan, dan lain-lain, bahan-bahan ini mempunyai kesan tertentu terhadap eksperimen perubatan dan pemprosesan produk ketepatan, dan zarah organik terutama melekat pada debu zarah-zarah di udara, jadi jika Zarah-zarah debu dapat disaring dan dikumpulkan, dan mikroorganisma di udara dapat dikendalikan, sehingga dapat mengurangi pengaruh bakteria dan kekotoran organik lainnya.

Penapis penggulungan automatik biasanya digunakan sebagai peralatan penyaringan pertama di bengkel bebas debu. Melalui pengenalan di atas, saya tertanya-tanya jika anda mempunyai pemahaman lebih lanjut mengenai penapis penggulungan automatik. Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi kami Hubungi kakitangan, kami akan melayani anda dengan sepenuh hati.

Lebih banyak URL kandungan: www.ecocps.com Tel: +86-13813931455(Wechat/WhatsApp)

www.ecocps.cn