Penjelasan terperinci mengenai bahan penapis bergulir automatik dan pemilihan kawalan

ECO Clean Production System

www.ecocps.com

Penjelasan terperinci mengenai bahan penapis bergulir automatik dan pemilihan kawalan

22 Mei 2019 Berita Industri 196 tontonan

Hari ini, saya akan memperkenalkan kepada anda cara memilih penapis bergulir automatik.Bagaimana memilih bila kita memerlukan peralatan pemurnian untuk membersihkan udara? Di era ledakan maklumat ini, bagaimana kita dapat mencari produk yang sesuai, berkesan dan memuaskan dalam semua jenis publisiti? Seterusnya, saya akan memperkenalkan anda secara terperinci:

Pertama, pilih salah satu daripada banyak peralatan pemurnian. Sebilangan besar yang popular di pasaran adalah penapis penggulungan automatik, yang sangat disukai kerana operasi yang mudah dan prestasi yang sangat baik.

Oleh itu, di manakah operasi penapis bergolek automatik yang sesuai? Mungkin sebilangan pembaca yang cerdik dapat memberitahu bahawa kelebihan terbesar dari “automatik penggulung penapis” tentu saja automasinya. Di mana automasinya? Sekiranya anda telah menggunakan beberapa penapis utama, anda mungkin menyedari kelebihan penapis penggulungan automatik. Kelebihannya lebih tinggi daripada penapis utama kerana ia tidak memerlukan orang untuk sering menukar kapas penapis, hanya apabila keseluruhan gulungan habis, peringatan akan dikeluarkan untuk mengingatkan anda untuk menggantinya. Sekiranya anda mahukan kawalan manual, anda juga boleh menetapkannya ke kawalan manual.

Apabila kita memilih peralatan penapisan, tetapi jangan terburu-buru menggunakannya, ini juga indah. Sekiranya anda seorang rakan dalam industri, anda harus memperhatikan bahan bingkai penapis semasa memilih penapis penggulungan automatik. Kerana udara yang akan ditapis mengandungi bahan-bahan yang menghakis, ia harus dibuat dari keluli tahan karat; di persekitaran khas yang sangat menghakis dan penyembur garam sangat berat, SUS316L dapat digunakan. Tempat biasa seperti kilang elektronik dan kilang makanan boleh menggunakan penapis bahan biasa seperti aluminium atau bahan yang disembur.

Ringkasnya, pemilihan saringan penggulungan automatik memerlukan pemilihan saringan penggulungan automatik yang sesuai untuk kegunaan anda sendiri dari segi bahan bingkai dan fungsi sesuai dengan persekitaran laman web dan keperluan penggunaan.

Lebih banyak URL kandungan: www.ecocps.com Tel: +86-13813931455(Wechat/WhatsApp)

www.ecocps.cn