Prospek pengembangan penapis penulenan udara FFU

ECO Clean Production System

www.ecocps.com

Prospek pengembangan penapis penulenan udara FFU

22 Mei 2019 Berita Industri 225 tontonan

Perkembangan sains dan teknologi berubah setiap hari berlalu, tetapi walaupun sains dan teknologi membawa manfaat kepada manusia, ia juga membawa bahaya tersembunyi. Yang paling jelas ialah persekitaran kehidupan seharian kita semakin buruk dan buruk.

Sejauh udara yang biasanya kita hirup, kualiti udara semakin buruk dan semakin buruk. Hari-hari berkabut dapat dilihat di mana-mana. Terdapat begitu banyak hari dalam sebulan sehingga tidak ada asap, dan kemenyan sudah terbakar.

Dan kualiti udara yang buruk juga akan mempengaruhi kesihatan orang, sehingga banyak orang menyedari pentingnya udara berkualiti tinggi bagi mereka. Oleh itu, penggunaan pemandangan penapis udara FFU dari industri ke rumah semakin luas.

Pada masa kini, orang tidak mempunyai masalah makanan dan pakaian, jadi keperluan untuk persekitaran tempat mereka tinggal semakin tinggi. Persekitaran udara berkualiti rendah tidak lagi dapat dikenali oleh orang, orang memerlukan produk penapisan udara berprestasi lebih tinggi, dan penapis udara FFU dapat membawa orang persekitaran udara yang mereka perlukan.

Nanjing Yixiou Technology Development Co., Ltd. memberi tumpuan kepada penyelidikan dan pengembangan dan pengeluaran peralatan bersih, yang mengkhususkan diri dalam pengeluaran FFU dan bilik mandi udara dengan penapis kecekapan tinggi, penapis kecekapan sederhana dan penapis utama, dll.

Pembersih udara isi rumah FFU yang dihasilkan oleh Nanjing Yixiou Technology Development Co., Ltd. mempunyai jangka hayat yang sangat panjang, kebisingan yang sangat rendah dan penapisan yang sangat cekap, dan mempunyai jangka hayat yang panjang.

Pada masa ini, banyak rumah kediaman di China tidak mempunyai sistem penapisan udara. Bilangan kawasan kediaman di China sangat besar, dan jumlah rumah terus meningkat.Untuk pengurangan kualiti udara yang berterusan di banyak tempat dan persaingan untuk perlindungan kesihatan dan alam sekitar masyarakat, penerapan sistem penapisan dan pemurnian udara pada orang awam industri adalah pasaran yang menjanjikan.

Lebih banyak URL kandungan: www.ecolead.cn Tel: 025-57138032

www.ecocps.cn