Yang manakah penapis penggulungan automatik terbaik? Nanjing Yixiou adalah yang pertama

ECO Clean Production System

www.ecocps.com

Yang manakah penapis penggulungan automatik terbaik? Nanjing Yixiou adalah yang pertama

22 Mei 2019 Berita Industri 190 tontonan

Nanjing Yixiou Technology Development Co., Ltd. adalah salah satu dari beberapa pengeluar domestik yang mengkhususkan diri dalam R&D, pengeluaran dan penjualan penapis udara luka. Syarikat kami mempunyai teknologi penapis penggulungan yang paling maju, peralatan lengkap dan personel R&D kelas pertama. Ia mempunyai beberapa teknologi penapis penggulungan yang dipatenkan, memberikan jaminan yang kuat untuk pengembangan dan pengeluaran pelbagai jenis penapis udara penggulungan. Syarikat ini mempunyai pengalaman yang kaya dan banyak pencapaian dalam penghasilan penapis penggulungan yang tidak standard, dengan penapis penggulungan kalis letupan, penapis penggulungan manual dan separa automatik, kotak penapis saluran udara, penapis penggulungan mendatar, berbentuk V Kami mempunyai pelbagai produk seperti penapis penggulungan dan penapis penggulungan bergerak motor, dan dapat menghasilkan pelbagai produk dari bahan yang berbeza seperti keluli karbon, keluli tahan karat, dan profil aluminium.

Pengalaman penjualan penggulungan automatik selama bertahun-tahun membolehkan kami mempunyai pemahaman yang lebih mendalam mengenai reka bentuk dan keperluan penapis penggulungan syarikat Jepun, Korea, Eropah dan Amerika ketika kami secara teknikal berlabuh dengan pelanggan asing, yang telah memperkaya visi dan reka bentuk produk kami. jenis produk semasa dan Pelbagai dapat memenuhi kehendak pelanggan yang berlainan di dalam dan luar negara, tempat yang berbeza, bahan yang berbeza, kawalan yang berbeza, nilai perlindungan dan letupan yang berbeza. Dilengkapi dengan tenaga teknikal dengan pengalaman praktikal yang kaya untuk memenuhi keperluan reka bentuk, produksi, latihan debug di tempat, perkhidmatan purna jual dan tahap lain.

Penapis udara bergelung Nanjing Yixiou mempunyai ciri-ciri automasi tahap tinggi, pemasangan pantas, kerja yang boleh dipercayai, operasi mudah, dan lain-lain. Ia digunakan secara meluas untuk menggantikan penapis plat dan bingkai transmisi, dan sesuai untuk pelbagai stesen pemampat udara, kipas sentrifugal, dan peniup kilang kumbahan. Penyaringan pengambilan udara dan tempat pemurnian lain sangat sesuai untuk kesan pembersihan udara dari sistem bekalan udara bertekanan rendah dan besar; pelbagai jenis rawatan kumbahan, metalurgi besi dan keluli, perlombongan, kimia, gas, dan sistem bekalan udara penyaman udara besar-besaran, petrokimia, loji simen, dandang, loji kokas tenaga termal, pembakaran sampah, industri penyemburan, debu bengkel, perubatan hospital, bengkel bersih makmal dan industri lain sistem penyaringan udara. Kerjasama jangka panjang dengan banyak syarikat perlindungan alam sekitar domestik dan syarikat kejuruteraan. Untuk memenuhi kebutuhan pengguna dengan volume udara yang berbeda, unit penapis dapat digunakan sendiri, atau beberapa unit dapat digabungkan menjadi deretan unit penapis untuk membentuk dinding penapis berventilasi keseluruhan. Juga dapat disesuaikan sesuai dengan kebutuhan pengguna dan keadaan kerja sebenar di lokasi., Reka bentuk dan pengeluaran yang tidak standard.

Sebelum membeli, beritahu kakitangan penjualan parameter teknikal yang relevan yang anda perlukan, supaya juruteknik kami dapat memilih produk yang sesuai untuk anda. Sekiranya anda tidak tahu banyak mengenai produk tersebut, kami boleh memberi anda cadangan pemilihan. Kami langsung penjualan dari kilang., Harganya menguntungkan, teknologinya disokong, dan purna jual dijamin. Yakinlah untuk membeli.

Lebih banyak URL kandungan: www.ecocps.com Tel: +86-13813931455(Wechat/WhatsApp)

www.ecocps.cn